Pizza Cardinale - Tante Fanny.nl

Recept: pizza Cardinale

en mozzarella
Rezept bewerten
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
5 / 5
2 Beoordelingen
  • 18 - 20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten Voor 1 pizza:

  • 1 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g
  • 100 g tomatenpuree of tomatensaus
  • 150 g beenham, in reepjes gesneden
  • 1 bolletje mozzarella, in stukjes gesneden
  • 200 g tomaatjes, gehalveerd
  • 3 lente uitjes, in grote stukken gesneden
  • 100 g champignons in plakjes gesneden
  • Een beetje verse oregano
  • Zout en peper gemalen
Pizza Cardinale

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 220° C boven-/onderwarmte. Het deeg direct uit de koelkast gebruiken.

  2. Stap 2

    Breng de tomatensaus op smaak met zout en peper. Rol het deeg met het meegerolde bakpapier direct uit op de bakplaat en verdeel de tomatensaus over het deeg.

  3. Stap 3

    Pizza met ham, mozzarella, tomaatjes, lente ui en champignons beleggen. Met oregano bestrooien.

  4. Stap 4

    Bak in het midden van de oven gedurende 18 - 20 min. knapperig en goudbruin.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.