Pizza Cardinale - Tante Fanny.nl

Recept: pizza Cardinale

en mozzarella
5 / 5
(2 Beoordelingen)
logo vega
  • 18 - 20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten Voor 1 pizza:

  • 1 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g
  • 100 g tomatenpuree of tomatensaus
  • 150 g beenham, in reepjes gesneden
  • 1 bolletje mozzarella, in stukjes gesneden
  • 200 g tomaatjes, gehalveerd
  • 3 lente uitjes, in grote stukken gesneden
  • 100 g champignons in plakjes gesneden
  • Een beetje verse oregano
  • Zout en peper gemalen
Pizza Cardinale

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 220° C boven-/onderwarmte. Het deeg direct uit de koelkast gebruiken.

  2. Stap 2

    Breng de tomatensaus op smaak met zout en peper. Rol het deeg met het meegerolde bakpapier direct uit op de bakplaat en verdeel de tomatensaus over het deeg.

  3. Stap 3

    Pizza met ham, mozzarella, tomaatjes, lente ui en champignons beleggen. Met oregano bestrooien.

  4. Stap 4

    Bak in het midden van de oven gedurende 18 - 20 min. knapperig en goudbruin.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.