Pizza Salmone Tante Fanny

Recept: Pizza Salmone

met mosterd-dille topping
0 / 5
(0 Beoordelingen)
  • 8 - 10 min.
  • 260° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten:

  • 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g met potje saus 200 g
  • 100 g plakjes gerookte zalm
  • 1 courgette in dunne schijfjes
  • 2 el Olijfolie
  • 2 tl gladde mosterd
  • 2 tl honing
  • 1 tl gedroogde dille
  • 50 g Parmezaanse kaas
  • 3 takjes verse dille fijngehakt

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 260° C en verwerk het deeg direct uit de koelkast. Rol het deeg met het bakpapier op het bakblik af.

  2. Stap 2

    Verdeel de tomatensaus over de pizza. Beleg de pizza met de zalm en de courgette.

  3. Stap 3

    Bak de pizza in ca. 8-10 min krokant in de oven. Neem de pizza uit de oven en strooi de Parmezaanse kaas en verse dille erover.

  4. Stap 4

    Klop de olijfolie, de mosterd, de honing en de gedroogde dille samen tot een dressing saus. Besprenkel hierna de pizza met de mosterd-dille saus.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.