Halloween recept: griezelvingers

0 / 5
(0 Beoordelingen)
  • 10 - 15 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 180° C boven-/onderwarmte. Haal het deeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast.

  2. Stap 2

    Parmezaan met paprikapoeder mengen.

  3. Stap 3

    Het deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen en bestrijken met ei. Het deeg met Parmezaan bestrooien en in repen van ca. 1,5 cm snijden.

  4. Stap 4

    Repen halveren en aan het einde een pompoenpit als nagel vastdrukken.

  5. Stap 5

    De vingers in het midden van de oven in ca. 12 min goudbruin bakken.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.