mini plaattaarten

Mini plaattaarten ananas

met mascarpone en balsamico
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen
vegetarisch recept
  • 10 - 15 min.
  • 220⁰ C
  • 200⁰ C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten:

Mini plaattaarten

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de verpakking voorbereiden.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen. Snijdt het deeg in 12 gelijkmatige rechthoeken.

  3. Stap 3

    Bak de bodem in het midden van de voorverwarmde oven in 10 - 15 min. goudbruin. Laat afkoelen op een rooster.

  4. Stap 4

    Bestrijk het deeg met mascarpone. Bak de ananas in een koekenpan met honing tot ze een beetje gekleurd zijn.

  5. Stap 5

    Verdeel de ananas over de mascarpone en besprenkel de ananas met balsamico stroop.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.