Bonte groentenpizza - Tante Fanny

Recept: Bonte groentenpizza

met Prosciutto
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
4 / 5
1 Bewertung
  • ca. 20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten:

  • 1 rol Tante Fanny Vers Spelt-pizzadeeg 400 g
  • 200 g tomatensaus
  • 1/2 gele paprika, in blokjes gesneden
  • 1/2 rode paprika, in blokjes gesneden
  • 1 lente- ui in fijne ringen gesneden
  • 100 g cherrytomaatjes gehalveerd
  • 125 g mozzarella, in stukjes
  • 100 g prosciutto, in fijne plakjes gesneden
  • een beetje oregano
  • zout naar smaak
  • Een paar basilicumblaadjes om te bestrooien

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.

  2. Stap 2

    Deeg met bakpapier uitrollen en met de tomatensaus bestrijken.

  3. Stap 3

    Met paprika, lente-ui, tomaten en mozzarella beleggen en bestrooien met wat oregano. Onderin de oven in ca. 20 min. afbakken.

  4. Stap 4

    Na het bakken beleggen met de Prosciutto en wat basilicumblaadjes.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.