omelet asperge pakketjes

Omelet asperge pakketjes

met seranoham
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Beoordelingen
  • 10 - 15 min.
  • 190⁰ C
  • 170⁰ C
  • ca. 30 min.

Ingrediënten voor 6 aspergepakketjes:

  • 1 rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg 270 g
  • 5 eieren
  • 12 asperges
  • 6 plakjes serranoham
  • 2 el verse peterselie, fijngehakt
  • 2 el verse bieslook, fijngehakt
  • 2 el verse basilicum, fijngehakt
  • 1 el Olijfolie
  • 1 ei om te bestrijken

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 190⁰ C. boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de verpakking voorbereiden.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier direct op het bakblik uitrollen, 2 dunne deegrepen van de lengte afsnijden en voor de versiering apart leggen. De rest van het deeg in 6 gelijke rechthoeken snijden.

  3. Stap 3

    Stoof de asperges in een pan met water en olijfolie gedurende 3 - 4 min.

  4. Stap 4

    Kluts 4 eieren met verse kruiden, peper en zout. Bak 6 dunne omeletjes in een kleine koekenpan. Laat ze afkoelen op een bord.

  5. Stap 5

    Leg 2 afgekoelde asperges op de omelet en rol dit op, rol de Seranoham om de omelet. Laat de asperge iets uitsteken aan de bovenkant.

  6. Stap 6

    Leg het omelet op het bladerdeeg en sla het deeg, 2 tegenovergestelde hoeken, naar elkaar toe. Versier het pakketje met de bladerdeegrepen.

  7. Stap 7

    Pakketjes bestrijken met geklutst ei en kruiden met peper en zout.

  8. Stap 8

    In het midden van de oven in 10 - 15 min. goudbruin bakken.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.