omelet asperge pakketjes

Omelet asperge pakketjes

met seranoham
0 / 5
(0 Beoordelingen)
  • 10 - 15 min.
  • 190⁰ C
  • 170⁰ C
  • ca. 30 min.

Ingrediënten voor 6 aspergepakketjes:

  • 1 rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg 270 g
  • 5 eieren
  • 12 asperges
  • 6 plakjes serranoham
  • 2 el verse peterselie, fijngehakt
  • 2 el verse bieslook, fijngehakt
  • 2 el verse basilicum, fijngehakt
  • 1 el Olijfolie
  • 1 ei om te bestrijken

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 190⁰ C. boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de verpakking voorbereiden.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier direct op het bakblik uitrollen, 2 dunne deegrepen van de lengte afsnijden en voor de versiering apart leggen. De rest van het deeg in 6 gelijke rechthoeken snijden.

  3. Stap 3

    Stoof de asperges in een pan met water en olijfolie gedurende 3 - 4 min.

  4. Stap 4

    Kluts 4 eieren met verse kruiden, peper en zout. Bak 6 dunne omeletjes in een kleine koekenpan. Laat ze afkoelen op een bord.

  5. Stap 5

    Leg 2 afgekoelde asperges op de omelet en rol dit op, rol de Seranoham om de omelet. Laat de asperge iets uitsteken aan de bovenkant.

  6. Stap 6

    Leg het omelet op het bladerdeeg en sla het deeg, 2 tegenovergestelde hoeken, naar elkaar toe. Versier het pakketje met de bladerdeegrepen.

  7. Stap 7

    Pakketjes bestrijken met geklutst ei en kruiden met peper en zout.

  8. Stap 8

    In het midden van de oven in 10 - 15 min. goudbruin bakken.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.