 
            
                Recept: Pizza tricolore
met verschillende groenten en kazen
            1 Bewertung
        		
                 
            - ca. 15 min.
- 220° C
- 200° C
- ca. 20 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny vers pizzadeeg 400 g (alternatief 1 rol Tante Fanny Vers Spelt-Pizzadeeg 400 g)
- 200 ml crème fraîche
- 1 bolletje mozzarella, in fijne blokjes gesneden
- 200 g spinazie, gewassen en gedroogd
- 1 rode ui in dunne ringen gesneden
- 125 g geitenkaas in kleine blokjes gesneden
- 20 groene olijven gehalveerd
- 1/2 bakje champignons in plakjes gesneden
- 10 zongedroogde tomaatjes gehalveerd
- peper en zout uit de molen
                                    Gemaakt met                                
                                 
                             
                        Bereidingswijze
- 
            Stap 1Verwarm de oven voor op 220° C. (heteluchtoven 200⁰ C) 
- 
            Stap 2Haal het pizzadeeg uit de oven en rol deze uit. 
- 
            Stap 3Smeer het pizzadeeg in met crème fraîche. 
- 
            Stap 4Verdeel de ui, champignons en zongedroogde tomaat over de pizza. Leg daarna de spinazie er op en verdeel vervolgens de geitenkaas, mozzarella en groene olijven erover. 
- 
            Stap 5Kruid de pizza met peper en zout naar eigen smaak. 
- 
            Stap 6Bak de pizza in een voorverwarmde oven af in ca. 15 minuten. 
                Tip
            
            Tip: wil je de pizza een extra Italiaans tintje geven, strooi dan nog wat vers gehakte kruiden, zoals basilicum en oregano, erover.
 
                 
                    			     
                    		 
                    			    