
Recept: Pizza Tutto
Als een pizza iedereen moet bevallen, is dit ‘m: de Pizza Tutto. Alles erop wat je lekker vindt, van tomaat en mozzarella tot salami, paprika en maïs. Perfect voor die momenten dat je iets makkelijks én smaakvols wilt serveren.
- ca. 20 min
- 220°C
- 200°C
- ca. 20 min
Ingrediënten:
- 1 rol 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g
- 200 g pizzasaus
- 250 g mozzarella, grof gescheurd
- 5 kerstomaatjes, gehalveerd
- 3 plakken ham, gehalveerd
- 60 g mais
- 1 kleine rode ui, in partjes gesneden
- 6 plakjes salami
- 1 kleine spits- of puntpaprika, zonder klokhuis, in reepjes gesneden
Naar wens te bestrooien met:
- Enkele blaadjes rucola en basilicum

Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220 °C boven-/onderwarmte.
-
Stap 2
Rol het pizzadeeg – direct uit de koelkast – uit op het meegeleverde bakpapier, op de bakplaat.
-
Stap 3
Smeer de bodem in met de pizzasaus, maar laat rondom een rand van ongeveer 1 cm vrij.
-
Stap 4
Beleg de pizza: verdeel de mozzarella over de saus. Vul dan een derde met kerstomaatjes, een derde met ham, mais en ui, en de laatste derde met salami en paprika.
-
Stap 5
Bak de pizza in ca. 20 minuten goudbruin in de oven, op de middelste richel.
-
Stap 6
Haal uit de oven en verdeel direct rucola en basilicum over de pizza. Serveer meteen.
Laat je creativiteit los! Je kunt eindeloos variëren met soorten crème, fruit en garnering. Zoveel smaken, zoveel plezier.