Pizza Verdure Tante Fanny

Recept: Pizza Verdure

met artisjok en brie
0 / 5
(0 Beoordelingen)
logo vega
  • 8 - 10 min.
  • 260⁰ C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten:

  • 1 rol Tante Fanny vers pizzadeeg 400g met potje saus 200 g
  • 50 g spinazieblaadjes
  • 1 blik artisjokharten, in plakjes gesneden
  • 1 blik maïskorrels, 300 g, uitgelekt
  • 100 g brie, in plakjes gesneden
  • chili-olie
  • bosje koriander

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 260⁰ C en verwerk het deeg direct uit de koelkast. Rol het deeg met het bakpapier op het bakblik af.

  2. Stap 2

    Verdeel de tomatensaus over de pizza. Beleg de pizza met de spinazieblaadjes, artisjok, maïs-korrels en de brie. Laat wat spinazieblaadjes over voor de garnering.

  3. Stap 3

    Bak de pizza in ca. 8-10 minuten krokant in de oven. Neem de pizza uit de oven en bestrooi met de korianderblaadjes en wat verse spinazieblaadjes. Besprenkel de pizza met wat chili-olie.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.