Pizza Verdure Tante Fanny

Recept: Pizza Verdure

met artisjok en brie
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Beoordelingen
  • 8 - 10 min.
  • 260⁰ C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten:

  • 1 rol Tante Fanny vers pizzadeeg 400g met potje saus 200 g
  • 50 g spinazieblaadjes
  • 1 blik artisjokharten, in plakjes gesneden
  • 1 blik maïskorrels, 300 g, uitgelekt
  • 100 g brie, in plakjes gesneden
  • chili-olie
  • bosje koriander

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 260⁰ C en verwerk het deeg direct uit de koelkast. Rol het deeg met het bakpapier op het bakblik af.

  2. Stap 2

    Verdeel de tomatensaus over de pizza. Beleg de pizza met de spinazieblaadjes, artisjok, maïs-korrels en de brie. Laat wat spinazieblaadjes over voor de garnering.

  3. Stap 3

    Bak de pizza in ca. 8-10 minuten krokant in de oven. Neem de pizza uit de oven en bestrooi met de korianderblaadjes en wat verse spinazieblaadjes. Besprenkel de pizza met wat chili-olie.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.