
Recept: Pizzakoppen
2 Bewertungen

- 12-15 min.
- 220° C
- 200° C
- ca. 10 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Vers Spelt-pizzadeeg 400 g
- pizzasaus met extra groenten, of uit een potje
- geraspte pizzakaas
- groene of zwarte olijven, in ringen (dit zijn de ogen)
- champignons, in dunne plakjes (dit zijn de oren)
- mini knakworsten, gehalveerd in de breedte (voor de neus)
- hamreepjes (voor de haren)
- rode paprika, in reepjes (voor de mond)
Gemaakt met

Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 220° C boven-/onderwarmte, of de pizzarette voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken. Het deeg met het meegerolde bakpapier uitrollen.
-
Stap 2
Steek met de steker van de pizzarette rondjes uit het deeg, of gebruik een klein rond bordje waarmee je de rondjes uitsnijdt. (het overige deeg kun je gebruiken voor lekkere pizzastengels!)
-
Stap 3
Smeer de saus over de stukken deeg. Beleg met wat geraspte kaas.
-
Stap 4
Gebruik de overige ingredienten om de gezichtjes te maken.
-
Stap 5
Bak de gezichtjes in de pizzarette of in de oven in 12-15 min goudbruin en gaar.