Pizzasnacks met geitenkaas en munt

Recept: Pizzasnacks met geitenkaas en munt

5 / 5
(1 Beoordeling)
vega logo
  • ca. 20 min.
  • 200° C
  • 180° C
  • ca. 15 min

Ingrediënten:

  • 1 rol Tante Fany Vers Pizzadeeg
  • 125 g geitenkaas
  • 1/2 tl gemalen komijn
  • 100 g ingelegde milde pepers
  • 100 g gedroogde tomaten, in reepjes
  • een paar muntblaadjes, grof gehakt
  • zout en peper naar smaak
  • ei om te bestrijken
  • zwarte sesamzaadjes om te bestrooien
Pizzasnacks met geitenkaas en munt

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 200° C boven- / onderwarmte.

  2. Stap 2

    Meng de geitenkaas met de komijn, zout en peper.

  3. Stap 3

    Verwerk het deeg rechtstreeks uit de koelkast en rol het uit met het opgerolde bakpapier. Bestrijk met de roomkaas en laat rondom een rand van 2 cm vrij. Beleg met de pepers, tomaten en munt.

  4. Stap 4

    Rol het deeg in de lengte, bestrijk met het ei en bestrooi het aan alle kanten met sesam.

  5. Stap 5

    Snij de rol in plakjes van 3 cm breed en bak in ca. 20 min. onderin de oven goudbruin.

Tipp

Serveer met een zomersalade, gegrilde groenten of een tomatensalsa.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.