Plaattaart met groene asperges Tante Fanny

Plaattaart met groene asperges

Gorgonzola en ui
0 / 5
(0 Beoordelingen)
  • 15 - 20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.

  2. Stap 2

    Het deeg met het meegerolde bakpapier op een bakblik uitrollen. Beleg de pizza met de ui en asperges. Verdeel de mascarpone en de gorgonzola over de pizza.

  3. Stap 3

    In het midden van de voorverwarmde oven in 15 - 20 min. afbakken. Voor het serveren met lente-ui beleggen.

Tipp

Tip : gebruik een restje kaas om te raspen in plaats van Gorgonzola.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.