Plaattaart met mascarpone en frambozen Tante Fanny

Plaattaart met mascarpone en frambozen

4.5 / 5
(2 Beoordelingen)
logo vega
  • 15 - 18 min.
  • 200⁰ C
  • 180⁰ C
  • ca. 20 min.

Ingrediënten:

Stappenfoto frambozen plaattaart

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 200⁰ C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de verpakking voorbereiden.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen. Vouw ca. 1 cm van het deeg naar binnen, zodat er een opstaande rand ontstaat. Prik gaatjes met een vork in de bodem. Bak de bodem in het midden van de oven in 15 - 18 min. goudbruin. Laat na het bakken afkoelen op een rooster.

  3. Stap 3

    De slagroom opkloppen met het vanillemerg en de kristalsuiker en vermengen met de mascarpone. De crème tot aan aan de rand gelijkmatig over de bodem verdelen en met de frambozen beleggen.

  4. Stap 4

    Net voor het serveren, met poedersuiker bestuiven.

Tipp

Tip: vervang de frambozen door een willekeurig seizoensfruit of beleg de taart met gegrilde nectarines.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.