cinnamon croissant rolls

Recept: Cinnamon croissant rolls

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen

Deze cinnamon croissant rolls zijn een heerlijke variant op de klassieke cinnamon rolls. Door het smakelijke Tante Fanny Vers Croissantdeeg worden je broodjes nog lekkerder! Je hebt er maar 4 ingrediënten voor nodig en dan kun je genieten van verleidelijke cinnamon croissant rolls.

 • 20 min.
 • 200° C
 • 180° C
 • 20 min.

Ingrediënten voor 10 cinnamon croissant rolls:

Bereidingswijze

 1. Stap 1

  Begin met het voorverwarmen van je oven op 180° C hetelucht. Het is belangrijk dat je het deeg direct uit de koelkast gebruikt, zodat het makkelijk te gebruiken is.

 2. Stap 2

  Meng in een kom de bruine suiker met de kaneel en zet opzij. Rol het croissantdeeg uit, met het bijgeleverde bakpapier eronder en bestrijk het deeg liefdevol met een deel van de gesmolten boter.

 3. Stap 3

  Verspreid nu het kaneel-suikermengsel gelijkmatig over het boter-bestreken deeg. Start aan de lange zijde en rol het deeg zorgvuldig op. Snijd de rol in plakjes van ongeveer 3 cm dik en leg ze op een bakplaat. Druk de broodjes zachtjes plat, zodat ze hun kenmerkende vorm krijgen.

 4. Stap 4

  Bestrijk de broodjes met nog wat gesmolten boter en bak ze in het midden van de oven tot ze een mooie gouden kleur hebben, dit duurt ongeveer 20 minuten.

Tip

Besprenkel de cinnamon croissant rolls na het bakken met een suikerglazuur van 50 g poedersuiker en 1-2 el water voor een extra zoete touch.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.