Rustieke pizza met pompoen - Tante Fanny

Recept: pizza pompoen

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
3 / 5
1 Bewertung
vegetarisch recept
  • 10 - 15 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten Voor 1 pizza:

  • 1 Tante Fanny Vers pizzadeeg extra dik 550 g
  • 100 ml tomatensaus
  • 1 knoflookteentje, gepeld, fijngehakt
  • 1 el verse salie, fijngehakt
  • 1 el verse rozemarijn, fijngehakt
  • 300 g pompoen, geschild, ontpit, in fijn plakken gesneden
  • 1 rode ui, gepeld, in dunne ringen gesneden
  • 125 g mozzarella in plakjes gesneden
  • 4 -5 tl pesto, voor garnering
  • Peper en zout, gemalen

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen. Het pizzadeeg direct uit de koelkast gebruiken.

  2. Stap 2

    Tomatensaus mengen met zout, knoflook, salie en rozemarijn.

  3. Stap 3

    Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen. Met de tomatensaus bestrijken, hierbij 1 cm tot aan de rand vrijlaten. Alle ingrediënten over de pizza verdelen.

  4. Stap 4

    De pizza in het midden van de oven in 10- 15 min. goudbruin bakken. Na het bakken met pesto garneren.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.