feta croissant

Recept: Feta croissants met Za’atar

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen

Heb je weleens van za’atar gehoord? Dit kruidige mengsel is heel populair in het Midden-Oosten en bevat ingrediënten zoals sumac en tijm. Het wordt vaak geserveerd met olijfolie als dip voor brood en ook deze feta croissants met za’atar zijn supersmaakvol!

  • 15-20 min.
  • 200° C
  • 180° C
  • 10 min.

Ingrediënten voor 8 feta croissants met Za’atar:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 180 graden hetelucht.

  2. Stap 2

    Rol het croissantdeeg uit en verdeel in 8 driehoeken.

  3. Stap 3

    Beleg elke driehoek met wat verkruimelde feta en bestrooi met za’atar.

  4. Stap 4

    Rol op tot een croissant en leg op een met bakpapier beklede bakplaat.

  5. Stap 5

    Bestrijk de feta croissants met losgeklopt ei en bestrooi met de za’atar.

  6. Stap 6

    Bak de za’atar feta croissants in 15 tot 20 minuten goudbruin en gaar.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.