Recept: Kersen mascarpone strudel

Recept: Kersen mascarpone strudel

4.3 / 5
(16 Beoordelingen)
vega logo
  • 15 - 20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten:

  • 1 rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg 270 g
  • 1 blik kersen vlaaivulling
  • 500 g mascarpone
  • 1 vanillestokje, het merg eruit geschraapt
  • 4 el poedersuiker
  • 1 een ei om te bestrijken
  • 50 g chocolade om grof te raspen
Recept: pizzavlecht met pompoenpittenstrudel - Tante Fanny

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven op 220° C boven-/en onderwarmte en verwerk het deeg volgens de instructies op de verpakking.

  2. Stap 2

    Snijd over de lang zijde van het deeg een reepje van 1 cm af en leg dit weer op de rand. Herhaal dit nogmaals.

  3. Stap 3

    Doe dit nu 1 keer voor de korte zijde van het deeg. Prik de rest van het deeg in met een vork.

  4. Stap 4

    Bestrijk de rand met ei en bak in het midden van de oven gedurende 15-20 min. goudbruin. Laat het deeg afkoelen.

  5. Stap 5

    Meng de mascarpone met het vanillemerg en de poedersuiker.

  6. Stap 6

    Strijk het mengsel uit over het afgebakken deeg. Verdeel hierover de vlaaivulling

  7. Stap 7

    Rasp de chocolade grof en strooi dit over de vlaaivulling.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.