Recept foto Brie-Bites

Recept: Knapperige Brie-Bites

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
5 / 5
1 Bewertung

Mini, knapperige bites met zacht smeltende brie, ideaal als fingerfood voor bij de borrel of als feestelijk hapje. Simpel om te maken, verrassend qua smaak en perfect te variëren!

Stukjes bladerdeeg, een plakje brie, een beetje chutney of jam en wat noten voor de crunch én klaar is je bite. Lekker warm uit de oven of lauw geserveerd.

  • ca. 20 min
  • 200° C
  • 180° C
  • ca. 10 Min.

Ingrediënten Voor ongeveer 12 Brie Bites:

Om naar wens te bestrooien

  • verse rozemarijn, fijngehakt

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 220°C boven-/onderwarmte en haal het deeg direct uit de koelkast.​

  2. Stap 2

    Rol het deeg met het bijgeleverde bakpapier uit op een bakplaat en vouw het in het midden als een boek dicht.​

  3. Stap 3

    Bestrijk het deeg met olijfolie en beleg het decoratief met de voorbereide ingrediënten, zodat er visueel een kleurrijk bloemenboeket ontstaat. Druk de ingrediënten lichtjes aan.​

  4. Stap 4

    Bak de focaccia ongeveer 15 minuten op de onderste rij van de oven goudbruin.​

Tip

Varieer met andere kazen zoals camembert of gorgonzola, ook héérlijk in combinatie met jam en noten.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.