Recept: mini hotdogs - Tante Fanny

Recept: mini hotdogs

3 / 5
(2 Beoordelingen)

Niets lekkerder dan een goede eigengemaakte hotdog op zijn tijd! Neem hem mee voor een lekkere picnic of zet hem op tafel als snack. Een hotdog is altijd goed.

  • ca. 10 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten Voor 8 mini hotdogs:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen. Het deeg direct uit de koelkast gebruiken.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen. Het deeg in 4 gelijke rechthoeken snijden en deze diagonaal doorsnijden, zodat er 8 driehoeken ontstaan.

  3. Stap 3

    Omwikkel de stukjes worst met spek, leg een stukje worst op de breedste zijde van het deeg, rol op zodat er een vorm van een croissant ontstaat.

  4. Stap 4

    Bestrijk het deeg met ei en bestrooi met sesamzaad.

  5. Stap 5

    De hotdogs in het midden van de oven in ca. 10 min. goudbruin bakken.

Tipp

Je kunt voor het bakken ook nog een beetje ketchup of mosterd op het deeg smeren, het worstje erop leggen en dan oprollen.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.