Recept: pizzavlecht met pompoenpittenstrudel - Tante Fanny

Recept: Pizzavlecht

met pompoenpitten
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
4 / 5
3 Bewertungen
vegetarisch recept
  • ca. 30 min.
  • 200° C
  • 180° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten Voor 2 pizzavlechten

Recept: pizzavlecht met pompoenpittenstrudel - Tante Fanny

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven op 200° C boven-/en onderwarmte en verwerk het deeg direct uit de koelkast.

  2. Stap 2

    Roer de roomkaas met pompoenpitolie en de pompitten door elkaar en breng op smaak met zout.

  3. Stap 3

    Rol het deeg uit, bestuif het deeg gelijkmatig met bloem, draai het deeg om en haal het bakpapier eraf. Smeer het deeg gelijkmatig in met het roomkaas mengsel. Laat daarbij in de breedte van het deeg, 2 cm, aan de boven- en onderkant vrij.

  4. Stap 4

    Rol het deeg vanaf de onderkant op.

  5. Stap 5

    De rol met een mes in de lengte in 2 delen verdelen. Draai de 2 stengels in elkaar.

  6. Stap 6

    In het midden van de oven in ca. 30 min. goudbruin bakken.

Tip

Tip: je kunt ook roomkaas met groene of rode pesto mengen.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.