 
            
                        Ree-Tournedos
op deegsterren
            0 Bewertungen
        		
                - 3-4 min. 190° C, daarna ca. 5 min. 180° C
- 180° C
- ca. 35 min.
Ingrediënten:
voor 4 porties:
- 1 rol Tante Fanny vers bladerdeeg 270 g
- 1 eigeel, verdund met water
- 4 Ree-Tournedos (filets van ca. 140 – 150 g)
- 200 g mini wortels
- 200 g broccoli
- 1 eetlepel roomboter
- Zout, peper uit de pepermolen
                                    Gemaakt met                                
                                 
                            Bereidingswijze
- 
            Stap 1Verwarm de oven voor op 190° C. 
- 
            Stap 2Haal het bladerdeeg ca. 10 min. voor het verwerken uit de koelkast. 
- 
            Stap 3Maak uit papier een ster sjabloon (ca. 20 cm diameter), Snijdt op het afgerolde deeg 4 sterren uit. 
- 
            Stap 4Leg de sterren op het met bakpapier op het bakblik. 
- 
            Stap 5Bestrijk het deeg met eigeel. 
- 
            Stap 6Prik het deeg in met een vork. 
- 
            Stap 7Bak de sterren af in het midden van de oven op 190° C ca. 3 - 4 min, vervolgens 5 min op 180° C. 
- 
            Stap 8Zet de sterren appart. 
- 
            Stap 9Kook de mini wortels en broccoli roosjes beetgaar met een beetje zout. 
- 
            Stap 10Braadt het vlees in hete boter aan beide zijden, keer het vlees om wanneer zich een korstje heeft gevormd. 
- 
            Stap 11Verdeel de sterren over de borden, leg de ree tournedos op de sterren en garneer met de groente naar keuze. 
 
                 
                    		 
                    		 
                    		