Vaderdag pizzahartjes
Een hartig kleinigheidje voor vaderdag, in de ware zin van het woord. Dit zijn onze krokante pizzaharten waar alle papaharten sneller van gaan kloppen.
- ca. 20 min.
- 220° C
- 200° C
- ca. 20 min.
Ingrediënten Voor 12 vaderdag pizzahartjes:
- 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g
- 160 g tomatensaus, gekruid
- 100 g mozzarella geraspt
- 60 g salami, in plakjes
- 2 tl organo
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220° C boven-/onderwarmte en bereid het deeg volgens de instructie op de verpakking.
-
Stap 2
Het deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen. Bestrijk het deeg met tomatensaus en verdeel hierover de salami en mozzarella.
-
Stap 3
Rol vanaf beiden smalle kanten van het deeg het deeg naar binnen. Leg het deeg even in de koelkast, zodat je het daarna beter kunt snijden.
-
Stap 4
Haal het deeg uit de koelkast en snij het deeg met een scherp mes in stukjes van ca 2 cm. Vorm van de deegstukjes hartjes door bovenaan het deeg een beetje in te drukken en onderaan van de ronding een puntje vormen. Verdeel de hartjes op de bakplaat met bakpapier
-
Stap 5
Bak de hartjes in het midden van de oven in 12 - 15 min. goudbruin. Na het bakken met peper op smaak brengen.
Houdt hij van pittig? Strooi dan nog wat cayennepeper over de mozzarella.