Pizza hartjes voor vaderdag - Recept Tante Fanny

Vaderdag pizzahartjes

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
3.7 / 5
3 Bewertungen

Een hartig kleinigheidje voor vaderdag, in de ware zin van het woord. Dit zijn onze krokante pizzaharten waar alle papaharten sneller van gaan kloppen.

  • ca. 20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 20 min.

Ingrediënten Voor 12 vaderdag pizzahartjes:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 220° C boven-/onderwarmte en bereid het deeg volgens de instructie op de verpakking.

  2. Stap 2

    Het deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen. Bestrijk het deeg met tomatensaus en verdeel hierover de salami en mozzarella.

  3. Stap 3

    Rol vanaf beiden smalle kanten van het deeg het deeg naar binnen. Leg het deeg even in de koelkast, zodat je het daarna beter kunt snijden.

  4. Stap 4

    Haal het deeg uit de koelkast en snij het deeg met een scherp mes in stukjes van ca 2 cm. Vorm van de deegstukjes hartjes door bovenaan het deeg een beetje in te drukken en onderaan van de ronding een puntje vormen. Verdeel de hartjes op de bakplaat met bakpapier

  5. Stap 5

    Bak de hartjes in het midden van de oven in 12 - 15 min. goudbruin. Na het bakken met peper op smaak brengen.

Tip

Houdt hij van pittig? Strooi dan nog wat cayennepeper over de mozzarella.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.