Cheesecake met rood fruit Tante Fanny

Recept: Cheesecake met rood fruit

5 / 5
(2 Beoordelingen)
vega logo
  • 30 - 35 min.
  • 180° C
  • 160° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten Voor 1 taartvorm Ø 24 cm:

  • 1 rol Tante Fanny Vers Quiche- en Taartdeeg 300 g
  • 400 g roomkaas naturel
  • 120 g fijne kristalsuiker
  • 2 eieren
  • 1 eidooier
  • 80 g bramen
  • 80 g frambozen
  • 80 g aardbeien, in vieren gesneden
  • 50 g rode bessen
  • 1 el boter, om in te vetten
  • 1 ei, geklutst, om te bestrijken
  • een beetje poedersuiker, om te bestrooien
Cheesecake met roodfruit stappenfoto

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 180° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de verpakking voorbereiden.

  2. Stap 2

    Deeg uitrollen, bakpapier eraf halen en het deeg in de ingevette vorm leggen (als alternatief kan men ook het deeg met het meegerolde bakpapier gelijk in de vorm leggen, het invetten hoeft dan niet). Met het overhangende deeg de rand versterken.
Prik gaatjes met een vork in de bodem.

  3. Stap 3

    Klop de suiker, het ei en de eidooier door de roomkaas met een mixer. Giet het mengsel over de deegbodem.

  4. Stap 4

    Het deeg met ei bestrijken en onderin de oven in ca. 30-35 min. afbakken. Dek de cheesecake af met aluminium folie wanneer deze te snel kleurt.

  5. Stap 5

    Na het bakken met het rood fruit beleggen en met poedersuiker bestrooien.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.