Rondo's met hazelnootpasta - Tante Fanny.nl - kinderrecepten

Recept: zoete rondo’s met hazelnootpasta

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
3.8 / 5
4 Bewertungen
  • ca. 20 min.
  • 180° C
  • 160° C
  • ca. 20 min.

Ingrediënten:

  • 1 rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg 270 g
  • 300 g hazelnootpasta
  • 6 bananen, in de lengte gehalveerd
  • een beetje gesmolten chocola
  • een paar chocoladestengels voor decoratie van de bananen
  • fruit naar smaak om te decoreren
Kinderrecept: rondo's met hazelnootpasta - Tante Fanny.nl

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 180° C boven-/onderwarmte. Haal het deeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast.

  2. Stap 2

    Het deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen en insmeren met de hazelnootpasta. Hou hierbij een rand van ca. 2 cm vrij aan alle kanten. Het deeg van onderaf oprollen en in stukjes van ca. 3 cm breed snijden.

  3. Stap 3

    De rondo's in het midden van de oven in ca. 20 min goudbruin bakken.

  4. Stap 4

    Bananen en rondo's met de chocoladestengels, gesmolten chocola en fruit versieren.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.