Taart maken

Bij Tante Fanny vind je de leukste recepten om een heerlijke taart mee te maken. Dit kan zowel een hartige als zoete taart zijn. Wil jij jouw bezoek verrassen met een zelfgebakken taart? Met de degen van Tante Fanny wordt het nog eenvoudiger om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Zo kan je ervoor kiezen om een makkelijke, zoete plaattaart te maken. Combineer ingrediënten als stoofperen, rabarber, mascarpone en frambozen om tot de lekkerste taarten te komen.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Kies ervoor om een hartige of zoete taart te maken

Ben jij niet zo’n zoetekauw maar wel gek op hartige taarten? Dankzij de vele recepten op onze website vind je gegarandeerd een recept dat past bij jouw smaak. Het Verse Quiche- en Taartdeeg is zeer geschikt voor zowel hartige als zoete taarten. Dit deeg is rond om het bakken ervan nog eenvoudiger te maken. Ben jij veganist? Of verdraag je geen lactose? Geen probleem! Dit taartdeeg draagt het V-Label van de Vegan Society Oostenrijk en is daarom ook geschikt voor jou.

Gratis receptenboekjes

BBQ

Verras je bezoek met leuke recepten

Wil jij graag jouw bezoek verrassen met de lekkerste recepten? Bestel ons gratis receptenboekje eenvoudig online en doe de nodige inspiratie op. Wil jij graag op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwe recepten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang deze met regelmaat in jouw mailbox. Met vragen kan je contact opnemen via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Andere bezoekers bekeken

taart pasen | taart recept | typisch pasen eten