Bestel het gratis receptenboekje

Overheerlijk vers deeg

Combineer met verse ingrediënten

Ook zo gek op flammkuchen? Met het Verse Flammkuchendeeg van Tante Fanny kun je de lekkerste flammkuchen gewoon thuis maken. Flammkuchen is opgerold op bakpapier en daarom heel makkelijk in gebruik. (Scroll naar beneden om alle recepten te zien)

Top 5 Flammkuchen recepten:

  1. Elzasser Flammkuchen met crème fraîche, ui en spek
    2. Flammkuchen met gerookte zalm
    3. Flammkuchen met kleurrijke tomaten
    4. Flammkuchen met chorizo en paprika
    5. Flammkuchen met vijgen, geitenkaas en rode ui

Genoeg keuze uit diverse soorten recepten. Heb je een steenoven of een pizzasteenoven? Rol het deeg dan direct uit op de steen. Dan bakt hij nog krokanter af.

Het deeg is snel klaar

Flammkuchen maken is zo gepiept. Omdat het deeg heel dun is, is de Flammkuchen in ca. 15. minuten klaar. De kunst is dan ook om hem niet te vol te beleggen. De tradiotionele Elzasser Flammkuchen bevat maar 4 ingrediënten, inclusief het deeg. Zo is Flammkuchen maken een eitje.

Het flammkuchendeeg vind je in de Albert Heijn en Jumbo, dus ook bij jou in de buurt.

Kijk hier waar het flammkuchendeeg bij jou in de buurt te koop is.

Wil je meer weten over flammkuchen of wat je er allemaal van kunt maken? Kijk dan eens bij de deegsoorten – vers flammkuchendeeg. Zo kom je nog meer te weten over deze lekkernij. Vraag ook meteen het gratis receptenboekje aan. Zo kun je lekker veel inspiratie opdoen!