Appel recepten bladerdeeg

Hét seizoensfruit in de herfst is natuurlijk de appel, die perfect te verwerken is in recepten met bladerdeeg. Bak bijvoorbeeld lekkere appelflappen, of ga je voor een ouderwetse appelbol? Met ons eenvoudig te gebruiken bladerdeeg is het maken van de lekkerste appelrecepten appeltje eitje. Zo kun je eindeloos variëren en geef je je eigen draai aan de lekkerste versnaperingen.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Onze appelrecepten maak je heel eenvoudig met ons unieke bladerdeeg

Het bladerdeeg van Tante Fanny is lekker eenvoudig in gebruik. Het bladerdeeg is te koop in een lekker grote verpakking van 270 gram, zodat je al je vrienden en familie kunt verwennen met de lekkerste appelrecepten. Net zoals onze andere degen is ons bladerdeeg al heel handig op bakpapier gelegd en daarna pas opgerold, zodat het deeg niet aan elkaar plakt en je het direct met appel (of iets anders natuurlijk) kunt beleggen. Daarna kan het zo de oven in. Een kind kan de was doen!

Gratis receptenboekjes

Pizza chicken bbq

BBQ

Doe inspiratie op met onze appelrecepten die je eenvoudig maakt met ons bladerdeeg

Bekend zijn natuurlijk de appelflap en de appelbol, maar ben je benieuwd naar onze andere recepten met appel en bladerdeeg? Met onze gratis receptenboekjes doe je voldoende inspiratie op. Bestel ze online, waar je ook vele andere recepten met appel en bladerdeeg vindt. Schrijf je dan ook meteen in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes van Tante Fanny. Heb je andere vragen? Vul dan ons contactformulier in.

Andere bezoekers bekeken

appelbol maken | appelflappen maken | appeltaart