Appeltaart bladerdeeg

Wanneer je ook zo van een lekkere versgebakken appeltaart houdt, maar je een keer wat anders wilt, bak hem dan met een bodem van bladerdeeg. Dit geeft een geheel andere smaaksensatie en dit is ook nog eens een makkelijke appeltaart, waarvan het recept voor iedereen simpel te volgen is. Je kunt zo ook nog eens heel eenvoudig variëren. Maak bijvoorbeeld eens de kleine makkelijke appeltaartjes van bladerdeeg, die in ongeveer een halfuurtje al klaar zijn, of bekijk een recept voor een andere makkelijke appeltaart. Zo kun je je vrienden en familie snel en eenvoudig iets lekkers voorzetten.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Maak je appeltaart lekker makkelijk van vers bladerdeeg

Als je een appeltaart van vers bladerdeeg wilt maken, neem dan het deeg van Tante Fanny. Hiermee maak je niet alleen een heerlijke taart, maar het werkt ook nog eens super makkelijk. Het deeg is namelijk op bakpapier gelegd en daarna opgerold, waardoor het niet aan elkaar gaat plakken als je je appeltaart van bladerdeeg gaat maken. Gewoon uitrollen dus! Je kunt dan meteen de vulling van je appeltaart toevoegen. Vul je appeltaart met wat je maar lekker vindt: stukjes appel natuurlijk, maar ook nootjes, rozijnen, spijs, you name it. Een recept voor een makkelijke appeltaart vind je bij ons.

Gratis receptenboekjes

appeltaart Tante Fanny

Kleintje_appeltaart1.jpg

Krijg inspiratie met onze vele recepten

Zoals we al zeiden, zijn er veel varianten van appeltaart met bladerdeeg te bedenken. Wil je ook een makkelijke appeltaart maken en zoek je een recept hiervoor? Kijk dan eens tussen onze recepten, of bestel een leuk receptenboekje. Voor meer inspiratie bij het koken met seizoensproducten, bekijk je onze seizoenskalenders of bekijk onze Instagram- of Facebookpagina. Zo heb je de komende tijd genoeg inspiratie. Kunnen wij je verder nog ergens mee helpen? Neem contact met ons op via het contactformulier!

Andere bezoekers bekeken

appeltaart met noten recept | bbq bijgerechten | bbq hapjes