BBQ ideeën

Organiseer je binnenkort een gezellige BBQ met vrienden en familie en ben je op zoek naar ideeën voor lekkere bijgerechten? Tante Fanny helpt je graag verder. Wij hebben allerlei ideeën om je BBQ nog gezelliger te maken. Daarbij is er voor ieder wat wils. Waar kies jij voor? Met de verschillende soorten deeg en de goede ideeën van Tante Fanny maak je de bijgerechten voor je BBQ eenvoudig zelf.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Het lekkerste deeg voor het uitvoeren van al je BBQ ideeën

Met Tante Fanny wordt het wel heel makkelijk om de lekkerste bijgerechten voor bij de BBQ te maken. Je hoeft namelijk alleen maar het deeg te hebben en je maakt eenvoudig allerlei lekkers voor bij de barbecue. Je voegt zelf de ingrediënten toe die je lekker vindt. Er is van alles mogelijk. Wat maak jij voor bij de BBQ? Hier zijn enkele ideeën:

  • Maak je eigen verse pizza, beleg hem met wat jij lekker vindt en deel hem in stukjes uit bij je BBQ.
  • Maak een lekkere quiche, ook eenvoudig om te delen met al je vrienden en familie.
  • Op zoek naar een origineel nagerecht om je gezellige BBQ-avond lekker mee af te sluiten? Met zelfgemaakt gebak steel jij de show.
  • Kies je liever voor wat kleinere hapjes? Hiervoor is ons bladerdeeg of flammkuchendeeg ideaal.
  • Bak je eigen taart met onze verschillende taartdegen!

Gratis receptenboekjes

Pizza chicken bbq

BBQ

Doe inspiratie op met al onze ideeën voor de lekkerste bijgerechten voor tijdens de BBQ

Wil je je gasten tijdens de BBQ verrassen met de meest originele bijgerechten en ben je op zoek naar ideeën? Doe hiervoor voldoende inspiratie op met onze verschillende lekkere recepten. Deze zijn eenvoudig te maken voor iedereen, dankzij de handige filmpjes op onze website. Wil je meer informatie? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Andere bezoekers bekeken

bbq pizza | bbq snacks | bladerdeeg op bbq