Sinterklaas hapjes

Hartige Sinterklaasrecepten

Voor een smaakvolle avond

Van Tante Fanny

Jong en oud genieten van een gezellig Sinterklaasavond

In de sinterklaastijd genieten veel kinderen van zoete lekkernijen zoals pepernoten, kruidnoten en speculaas. Wat is er leuker dan met je kind de keuken in duiken om zelf kruidnoten of iets anders lekkers te bakken? Zo geniet je kind extra van die spannende sinterklaastijd. Wil je wel iets bakken, maar eens wat anders dan die kruidnoten? Bak dan eens een extra feestelijke Sinterklaastaart met strooigoed. Die ziet er niet alleen heel feestelijk uit, maar is ook nog eens heerlijk voor jong en oud. Wil je voor de volwassenen tijdens het sinterklaasfeest liever iets hartigs op tafel zetten? Bak dan een hartige versie van de alom bekende banketstaaf, die ook geschikt is voor vegetariërs. Zo geniet iedereen van iets lekkers tijdens de gezellige sinterklaasavond.

Maak een gezellig buffet klaar

Veel mensen eten gezellig samen met vrienden en familie op sinterklaasvond. Natuurlijk wil je iets makkelijks eten, en veel mensen kiezen er dan ook voor om bijvoorbeeld samen te gourmetten. Wil je eens wat anders? Maak dan een gezellig buffet klaar met de lekkerste hartige sinterklaasrecepten. Tussen de vele recepten van Tante Fanny vind je vele lekkere recepten die je sinterklaasavond nog gezelliger maken. Hierbij is er voor ieder wat wils, of je nu van vlees houdt, een zoetekauw bent of liever vegetarisch eet, met onze lekkere recepten voor hartige hapjes kan het allemaal. Ben je veganist? Kies dan voor een lekker hapje dat je kunt maken met onze veganistische deegsoorten. Want wist je dat de meeste van onze deegsoorten veganistisch zijn?

Klopt jouw hart ook al vol verwachting?

Zoals je ziet kun je voor iedereen iets lekkers maken voor een extra gezellige sinterklaasavond. En met de kant-en-klare deegsoorten, die al heel handig op een stuk bakpapier opgerold zitten, is het ook nog eens heel eenvoudig. Bak bijvoorbeeld eens onze extra feestelijke bladerdeeghapjes met geitenkaas of onze bladerdeeghapjes met een andere lekkere vulling. Komen er pizzaliefhebbers langs? Bak dan onze pizzavlecht of de pizzaknopen. Ben je benieuwd geworden naar al onze hartige en zoete sinterklaasrecepten? Bekijk dan alle recepten eenvoudig online.