Recept: Hartige plaattaart Hawaii - voor een schaal vol bladerdeeghapjes - Tante Fanny

Variatie in jouw hartige taart met gehakt

Van Tante Fanny

Een hartige taart wordt in veel gevallen met gehakt gemaakt. Maar wil je ook eens variëren met andere soorten vlees, of met groente, dan vind je bij Tante Fanny voldoende inspiratie. Ook wanneer je liever een hartige taart zonder vlees maakt, dan hebben we allerlei recepten waar je uit kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld voor onze topper met zalm en spinazie. Wil je een lekkere verwarmende hartige taart in de herfst? Maak dan die lekkere variant met pompoen klaar. Deze echte herfstklassieker is extra lekker te maken en helemaal op jouw smaak aan te passen met ricotta, feta of geitenkaas. Dus hou je van een bepaalde soort kaas, dan kun je deze heerlijk verwerken in je hartige taart met pompoen.

Een hartige taart is altijd ideaal

Wanneer je een hartige taart met gehakt of met andere ingrediënten maakt, dan heb je altijd een heerlijk gerecht om te delen met vrienden en familie. Zo is een hartige taart, gemaakt met het verse quiche- en taartdeeg van Tante Fanny, ideaal om gezellig samen op te eten tijdens een lekker diner. Je kunt een hartige taart namelijk eenvoudig verdelen onder al je gasten. Daardoor is een hartige taart ook ideaal voor tijdens een feest of voor het organiseren van een buffet. Je kunt ook eenvoudig meerdere varianten van de hartige taart maken, waardoor er voor ieder wat wils is. Welke hartige taart ga jij maken?

Bekijk de vele recepten

Heb je nu ook zin om zo’n makkelijke, maar lekkere hartige taart te maken? Bekijk dan de vele recepten van Tante Fanny. Die vind je op verschillende plekken. Ze staan op onze website, maar je kunt ook onze leuke receptenboekjes eenvoudig en gratis downloaden. Hierin vind je diverse heerlijke recepten voor hartige taart met gehakt, en met andere heerlijke varianten. Er zijn heel veel verschillende receptenboekjes.