BLog: herfstgerechten met vers deeg op rol - Tante Fanny
Herfstgerechten

Hemelse herfstgerechten

Geniet van het najaar

Van Tante Fanny

Geniet van het najaar met hemelse herfstgerechten

Ieder seizoen heeft zo zijn charme. In de winter eet je lekkere stevige kost, zoals hutspot en zuurkool, om de koude dagen door te komen. Als het voorjaar wordt en de dagen weer langer worden, geniet je van verse groenten die van het net ontwaakte land komen, zoals asperges, winterpenen en witlof. De zomer betekent voor veel mensen smullen van zoete aardbeien, sappige kersen en zijdezachte perziken. En dan komt de herfst. Dit is het seizoen van de warme smaken van pompoen en van de aardse smaken van bospaddenstoelen en natuurlijk de tijd van de appeloogst. Maar wat kun je met al deze verse groenten en fruit doen? Wij helpen je graag om de nodige inspiratie te krijgen.

Wat ga jij maken?

Er zijn allerlei mogelijkheden wanneer je iets lekkers wilt klaarmaken met het beste dat de herfst je te bieden heeft. Hou je van de zoete smaak van pompoen? Maak dan een pizza met pompoen, een verrassende variant op het bekende Italiaanse gerecht, maar dan met een Hollandse herfsttwist. Wil je écht uitpakken? Kies dan bijvoorbeeld voor de flammkuchen met pompoen en vijgen. Met de verse deegsoorten van Tante Fanny maak je wat jij lekker vindt. Uniek aan ons verse deeg is dat het eerst op bakpapier wordt gelegd en daarna opgerold wordt verpakt, waardoor je het makkelijk kunt uitrollen en kunt beleggen met de lekkerste herfstgroenten. Het deeg plakt gegarandeerd niet aan elkaar en ook hoef je niet te stoeien met bakpapier.

Ontdek al onze lekkere recepten en bereid je favoriet

Weet je al met welke herfstgroenten je aan de slag wilt? Mooi, dan komt nu stap twee: het kiezen van een lekker recept. Struin tussen de vele recepten in de online keuken van Tante Fanny. Heb je daar niet het recept gevonden waar het water je al van in de mond loopt? Geen probleem! Je kunt ook een van de receptenboekjes of seizoenskalenders downloaden. Zo heb je voldoende inspiratie voor allerlei gelegenheden. En… met de seizoenskalenders maak je de lekkerste gerechten met verse seizoensproducten. Zo haal je alles uit de herfst!