Allerlei opties voor een lekker en makkelijk toetje

Van Tante Fanny

De meeste mensen kunnen er wel van genieten: een lekker en makkelijk toetje na de maaltijd. Vaak kies je dan voor een bakje yoghurt of vla, maar natuurlijk wil je ook wel eens wat anders. Zeker in het weekend, wanneer veel mensen genieten van een gezellig uitgebreid diner met familie en vrienden. Met de verse kant-en-klare degen van Tante Fanny bak je snel de lekkerste taarten en koekjes. Deze kun je vervolgens serveren met een bolletje van je favoriete ijssmaak en een dot slagroom. Wij krijgen er nu al zin in!

Een ruime keuze uit verschillende deegsoorten

Met de vele deegsoorten van Tante Fanny maak je snel een eenvoudig een makkelijk toetje. Je kunt bijvoorbeeld een lekkere taart bakken met het verse quiche- en taartdeeg. Als je de bodem hebt gemaakt, dan kun je deze vullen met de ingrediënten die je maar lekker vindt. Kies bijvoorbeeld voor banketbakkersroom en leg er de lekkerste verse fruitsoorten op… Dat klinkt heel ingewikkeld, maar met de deegsoorten van Tante Fanny is ook een taart een makkelijk toetje. Wat ga jij maken?

Download de receptenboekjes gratis

Ben je benieuwd geworden naar de recepten voor makkelijke toetjes van Tante Fanny? Download dan een (of meerdere) van de gratis receptenboekjes op onze website. Je kunt kiezen uit heel veel verschillende thema’s, zodat je genoeg inspiratie hebt voor een makkelijk toetje. Een makkelijk toetje maken is zo voor iedereen bereikbaar. Ook omdat de recepten op zo’n manier opgeschreven zijn, zodat ze voor iedereen te volgen zijn. Daarnaast worden er niet al te moeilijke bak- en kooktechnieken gebruikt. Dat zijn pas écht makkelijke toetjes. Welk boekje ga jij downloaden, en welk makkelijk toetje ga jij maken? De toetjes zijn er in allerlei thema’s. Zo is er voor ieder wat wils.