Kindergerecht quiche gezichtjes - stappenfoto

De lekkerste kinderrecepten verzameld

Van Tante Fanny

Bakken met kinderen

Samen de keuken in met de leukste kinderrecepten bij de hand. In deze periode, waarin we allemaal veel tijd thuis besteden is het extra leuk om de kinderen wat bij te brengen in de keuken. Tijdens het bakken kun je jouw kind lekker zijn eigen gang laten gaan. Papa of mama zorgt voor de oven en je leert de kinderen spelenderwijs iets over ingrediënten, smaken, maten en gewichten en daarna natuurlijk met elkaar lekker genieten van deze baksels. Ga voor een zoet of een hartig kinderrecept of voorgerecht, met deze recepten kun je eindeloos variëren. Kies voor een uitgebreide lunch een gezellige picnic, makkelijk kinder voorgerecht of een spetterende avondmaaltijd. Bestel of download het nieuwste receptenboekje vol kinderrecepten.

Zijn jouw kinderen al wat ouder? Laat ze dan experimenteren met een lekkere hartige quiche of een pizza boordevol kleurrijke groenten. Al onze kinder recepten zijn eenvoudig te maken met vaak maar een paar ingrediënten.

Hierboven vind je de top 3 van kinderrecepten voor het maken van een lekker zoet of hartig hapje en we geven je ook de top 3 van kinder hapjes voor het maken van de avondmaaltijd. Dus zet de oven op de juiste temperatuur, help af en toe een handje of leun heerlijk achterover tot jouw kinderen een lekker (voor)gerecht op tafel toveren. Wat zullen ze benieuwd zijn naar de reacties en het zal ze vervullen met grote trots.

Het nummer 1 kinderrecept

….de pizzatosti. Vanaf nu je favoriete lunchgerecht. Zorg dat je iedere week een rolletje pizzadeeg in huis hebt, laat de boel even de boel en ga ontzettend genieten. Bekijk de video. Maak het jezelf nog makkelijker door ook een keer het verse pizzadeeg op rol met saus te kopen, dan zit de saus er al bij in de verpakking en wordt het maken van dit kinder hapje .

Jouw favoriete kinder recept of kinder voorgerecht delen? Wij zien het graag tegemoet op Facebook of Instagram. Geen video meer missen? Abonneer je op ons Youtube kanaal.

Lekkere kindergerechten gezien? Sla ze op op jouw pinboard van Pinterest en verzamel al jouw favoriete recepten met vers deeg van Tante Fanny.

Veel bakplezier!