Amandelstaaf_Sinterklaas Tante Fanny

De beste recepten voor een gezellige Sinterklaasavond

Van Tante Fanny

Sinterklaasavond is natuurlijk hét moment om gezellig met de hele familie te genieten van cadeautjes, gedichten en natuurlijk de lekkerste hapjes. Veel mensen genieten bijvoorbeeld van een gezellige gourmet- of fondueavond. En natuurlijk mogen ook de pepernoten en ander strooigoed niet ontbreken. Zowel de hapjes als het strooigoed zijn eenvoudig te maken met het kant-en-klare deegsoorten van Tante Fanny. Zo wordt het eenvoudig om Sinterklaasavond tot een succes te maken.

De meest originele recepten voor Sinterklaasavond

Wanneer je gezellig Sinterklaas wilt vieren met vrienden en familie, dan wil je natuurlijk ook iets lekkers op tafel zetten. Maar dat is niet het enige, want je wilt ook wel eens iets origineels op tafel zetten. Dat is mogelijk met de vele receptenboekjes van Tante Fanny. Er zijn veel verschillende soorten, van gerechten met seizoensproducten tot een boekje met lekkere flammkuchen.  Je kunt flammkuchen namelijk beleggen met wat je maar lekker vindt, en deze vervolgens eenvoudig in stukken verdelen, zodat je er tijdens Sinterklaasavond van kunt genieten met al je familie en vrienden. Er zijn lekkere hartige hapjes voor de volwassenen, en voor de kinderen kun je de lekkerste zoetigheden bakken. Het leukste is natuurlijk om lekker te bakken samen met je kinderen. Duik dus gezellig samen de keuken in!

Download de receptenboekjes eenvoudig en gratis

Je hebt dus een ruime keuze uit veel verschillende receptenboekjes waarvoor je veel keuze hebt in wat je met Sinterklaasavond op tafel zet. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor lekkere bladerdeeghapjes, maar je kunt bijvoorbeeld ook verschillende quiches bakken en deze in stukken snijden, waardoor je ervan kunt genieten met al je familie en vrienden. Dit kan op een simpele manier, en de lekkere recepten zijn ook nog eens gratis te raadplegen. Download de recepten voor Sinterklaasavond dus eenvoudig, gratis en snel.