liefdesbootjes met frambozen-Valentijn hapjes

Vier Valentijn met heerlijke hapjes van Tante Fanny

Van Tante Fanny

Valentijnsdag is de perfecte tijd om je liefde te tonen, niet alleen aan je partner, maar ook aan vrienden en familie. Wat is er nu leuker dan dit te doen met zelfgemaakte valentijn hapjes? Laat Tante Fanny je inspireren met een selectie van heerlijke recepten die gegarandeerd liefde op het eerste gezicht (en hap!) zijn.

Geliefden en vrienden

Valentijnsdag gaat over het vieren van alle vormen van liefde. Of je nu een romantische avond met je partner plant of een gezellig samenzijn met vrienden en familie, Valentijns hapjes passen perfect bij elke gelegenheid.

Bladerdeeghart - Tante Fanny

Wat eet je met Valentijn?

Valentijnsdag vraagt om hapjes die net dat beetje extra hebben. Denk aan zoete lekkernijen en hartige snacks, allemaal gemaakt met liefde en de veelzijdige degen van Tante Fanny.

Valentijns hapjes zijn vaak zoet en hartvormig, als symbool van de liefde. Maar ook hartige snacks kunnen een romantisch tintje geven op je Valentijnsdag.

De lekkerste Valentijn hapjes

1. Zoete bladerdeegharten

Met het verse bladerdeeg van Tante Fanny kun je eenvoudig zoete bladerdeegharten maken. Deze harten zijn niet alleen mooi om te zien, maar smaken ook heerlijk bij een kopje koffie of thee. Het recept is eenvoudig genoeg om samen met kinderen te maken, maar ook leuk voor een creatieve middag met je geliefde of alleen. Vul ze met je favoriete zoete vulling, zoals jam of een mengsel van noten en honing, voor een persoonlijke touch.  Ze zijn ideaal om te delen met geliefden of om als klein cadeautje te geven aan vrienden en familie.

bladerdeeg hartjes marsepein

 

2. Zoete hartjes lollies

Deze vrolijke hartjes lollies zijn een leuke en gemakkelijke manier om wat extra liefde aan je valentijnsmenu toe te voegen. Gemaakt met het verse bladerdeeg van Tante Fanny, kun je ze versieren met glazuur, sprinkles of chocolade voor een persoonlijk tintje. Het maken van deze lollies is een leuke activiteit om samen met het gezin te doen, waardoor ze niet alleen lekker zijn, maar ook een mooie herinnering met zich meebrengen.

hartjes lollies valentijn

3. Hartige quiche lorraine

Een quiche lorraine is een tijdloze klassieker die perfect past bij een ontspannen Valentijnsbrunch. Het quiche- en taartdeeg van Tante Fanny zorgt voor een perfecte basis. Voeg ingrediënten zoals knapperig spek en smeuïge kaas toe om deze quiche hartig en vullend te maken. Het is een gerecht dat eenvoudig te bereiden is, maar altijd indruk maakt, ideaal voor een rustige dag samen.

Quiche Lorraine Tante Fanny

4. Aardbeien bladerdeeg twists

Deze eenvoudige aardbei bladerdeeg twisters zijn een snelle en lekkere toevoeging aan je Valentijnsdag. Neem wat bladerdeeg van Tante Fanny, voeg er wat gepureerde aardbeien en monchou aan toe en bak ze tot ze goudbruin zijn. Deze twists zijn perfect voor een zoet tussendoortje en kunnen zowel warm als koud geserveerd worden. Ideaal bij een kopje koffie of thee.

Aardbei twisters

5. Hartvormige (mini) pizza

Maak Valentijnsdag speciaal met een zelfgemaakte pizza hartjes. Gebruik het verse pizzadeeg van Tante Fanny en vorm het in een of meerdere hartjes en beleg de pizza met ingrediënten naar keuze. Deze pizza is niet alleen lekker om op te eten, maar ook leuk om samen te bereiden, wat het perfect maakt voor een gezellige Valentijnsavond thuis.

pizzahartjes

Valentijn hapjes met Tante Fanny

Verras je geliefden dit jaar met zelfgemaakte Valentijns hapjes van Tante Fanny. Of je nu kiest voor zoet of hartig, elk hapje is gemaakt met liefde en brengt een glimlach op ieders gezicht. Vier de liefde met de heerlijke en eenvoudige recepten van Tante Fanny en maak van deze Valentijnsdag een onvergetelijke dag!