Verras je geliefde met een onvergetelijk Valentijnsontbijt

Van Tante Fanny

De dag van de liefde, 14 februari – Valentijnsdag, is de ideale gelegenheid om je geliefde op een bijzondere manier te verrassen. En hoe kan dat beter dan met een overheerlijk Valentijnsontbijt? In dit blog delen we inspirerende ideeën en recepten om je partner op Valentijnsdag te verwennen. Maak van je ontbijt een feest met de verse degen van Tante Fanny.

Het perfecte Valentijnsontbijt

Begin Valentijnsdag op een romantische manier en serveer je Valentijnsontbijt op bed of dek de tafel sfeervol met kaarsen, bloemen en zachte muziek. Het gaat om de details – een handgeschreven briefje, een enkele roos, of een klein cadeautje kan al een groot verschil maken! Laat op deze manier jouw geliefde net even een beetje extra zien dat jij nog steeds gek op ze bent.

Recepten voor een liefdevol Valentijnsontbijt

1. Crompouce

Laat de ochtend romantisch beginnen met de geur van versgebakken croissants en maak indruk met een creatieve draai aan de klassieke tompouce: de crompouce. Het verse bladerdeeg van Tante Fanny vormt de basis voor een luchtige, romige vulling. Deze zoete verrassing is het perfecte begin van een liefdevolle Valentijnsdag.

Crompouce

2. Zoete wafels

Stel je voor: goudbruine, knapperige wafels, direct warm geserveerd. Dit zoete wafelrecept van Tante Fanny is perfect voor een romantisch ontbijt. Maak ze gemakkelijk met Tante Fanny’s verse roomboter croissantdeeg en serveer ze met een topping van vers fruit en een toef slagroom voor die extra feestelijke touch.

ontbijt wafels

3. Liefdevolle bladerdeeghartjes

Eindig je Valentijnsontbijt met een zoete touch door zelfgemaakte bladerdeeghartjes te serveren. Gebruik Tante Fanny’s verse bladerdeeg en vul deze met je favoriete fruit of jam en chocoladepasta. Deze kleine hartjes zijn niet alleen heel leuk om te zien, maar ook nog eens ontzettend lekker.

aardbeienhartjes met hazelnootpasta

4. Hartige Valentijn quiche

Verwen je geliefde met een hartige traktatie door een overheerlijke vega quiche met tofu te maken. Gebruik het verse quiche- en taartdeeg van Tante Fanny als basis en experimenteer met favoriete ingrediënten zoals prei, yoghurt en tofu. Ideaal voor een ontspannen, gezellige ochtend samen.

vegan quiche

5. Vegan Valentijn flammkuchen

Ook voor de vegan liefhebbers hebben we een lekker Valentijnsontbijt idee voor je klaar staan. De vegan flammkuchen, gemaakt met Tante Fanny’s flammkuchendeeg, is altijd een succes. Beleg het met jouw favoriete seizoensgroenten en vegan kaas voor een gezond, maar vooral hartverwarmend begin van de dag.

Tante Fanny flammkuchen recept zelf maken

Fannytastisch simpel Valentijnsontbijt met Tante Fanny

Een Valentijnsontbijt is een prachtige manier om je liefde te tonen. Met deze ideeën en recepten van Tante Fanny maak je van Valentijnsdag een speciale en onvergetelijke ervaring. Met de verse degen van Tante Fanny staat jouw Valantijnsontbijt binnen no-time op tafel. Des te meer tijd om met elkaar door te brengen en te genieten van het heerlijke eten. Laat de liefde niet alleen in woorden, maar ook in daden zien, en begin Valentijnsdag met een heerlijk ontbijt.