aardbeienhartjes met hazelnootpasta

De lekkerste vegan valentijnsgerechten om jouw lief mee te verrassen

Van Tante Fanny

Valentijnsdag staat voor de deur en dat wil zeggen dat we onze geliefden nét even extra willen  verwennen. Laat een speciaal vegan Valentijn menu daar nu net een leuke verassing voor zijn. Met de verse degen van Tante Fanny zetten we een aantal smaakvolle, veganistische recepten op een rij. Of je nu een intiem diner plant of gewoon je dierbaren wilt verrassen, deze recepten zullen zeker in de smaak vallen.

Vegan valentijn menu ideeën

1. Vegan appeltaart met speltdeeg

Een klassieker met een twist: de vegan appeltaart. Gebruik het verse quiche en taartdeeg van Tante Fanny voor een lekkere en smaakvolle bodem. Vul het met verse appels, kaneel en een veganistische zoetstof naar keuze. Dit hartverwarmende dessert is een perfecte start voor je vegan Valentijnsavond.

Recept: creatieve appeltaart - Tante Fanny

2. Vegan hartige taart met tofu

Als hoofdgerecht stellen we een hartige taart met tofu voor. Het verse quiche- en taartdeeg van Tante Fanny gevuld met een mix van tofu, groenten en kruiden vormt een voedzame en smaakvolle maaltijd. Ideaal om toe te voegen aan jouw verrassings vegan Valentijn menu.

vegan quiche

3. Flammkuchen crostini’s

Voor een uniek bijgerecht tijdens jouw Valentijnsavond, probeer de vegan flammkuchen crostini’s. Deze kleine, smaakvolle hapjes zijn gemaakt met het flammkuchendeeg van Tante Fanny. Ze zijn perfect voor een licht tussendoortje of als onderdeel van een feestmaal.

Vegan flammkuchen crostini

4. Zoete bladerdeegharten

Verras je Valentijn met zelfgemaakte zoete bladerdeegharten. Dit eenvoudige en heerlijke dessert, gemaakt met het verse bladerdeeg van Tante Fanny, is de ideale afsluiter van een romantische avond.

bladerdeeg hartjes marsepein

5. Extra: Vegetarische zoete hartjes lollies

Als een speelse en liefdevolle toevoeging aan je valentijnsmenu, zijn de vegetarische zoete hartjes lollies een fantastische keuze. Deze lekkernijen, bereid met vers deeg van Tante Fanny, zullen ongetwijfeld een glimlach op het gezicht van je geliefde toveren. Een perfecte afsluiter van jouw Valentijn menu!

hartjes lollies valentijn

Vegan Valentijn menu met Tante Fanny

Met deze selectie van vegan en vegetarische Valentijnsgerechten van Tante Fanny heb je alle ingrediënten in huis voor een onvergetelijke Valentijnsdag. Van hartige hoofdgerechten tot zoete verleidingen, jij zal jouw geliefde zeker verrassen met je samengestelde vegan Valentijn menu. Laat deze Valentijnsdag een dag zijn waarop liefde niet alleen in woorden, maar ook in de keuken tot uiting komt. Met een beetje creativiteit en de verse degen van Tante Fanny tover je moeiteloos een liefdevolle maaltijd op tafel!