Zelf hartige taart bakken

Zelf hartige taart maken? Dit zijn 3 lekkere taart ideeën

Van Carlieke - Tante Fanny

Ben je op zoek naar lekkere taart recepten voor het avondeten? Daar weet Tante Fanny wel raad mee! Zelf een hartige taart bakken is supermakkelijk met één van onze recepten. Die delen we maar al te graag met je.

1.  Lekker en simpel: quiche met zuurkool en ham

Dit is één van Tante Fanny’s beste taart recepten om in de winter te maken. Zó lekker en ongelooflijk simpel om zelf te maken! Het taart recept bestaat uit slechts negen ingrediënten: Tante Fanny’s vers quiche- en taartdeeg, zuurkool, hamblokjes, eieren, slagroom, bieslook, nootmuskaat, zout en peper. Hoe maak je de taart? Mix alle ingrediënten in een kom en rol het verse deeg uit in een quichevorm. Nu hoef je alleen de ingrediënten in de vorm te gieten en de taart in de oven te zetten. Een gezonde taart bakken was nog nooit zo simpel!

Tip: Deze zuurkool en ham taart is ook heel makkelijk vegetarisch te maken! Vervang gewoon de hamblokjes door een vega variant.

2. Een kleine taart maken met zalm en spinazie

Woon je alleen en wil je een kleine taart maken zodat er niet te veel overblijft? Dit recept voor een zalm-spinazie taart is makkelijk te begrijpen en simpel om te maken. De taart is bovendien niet te groot, dus super om voor jezelf te bereiden! Dat Tante Fanny van lekker en simpel houdt zie je niet alleen terug in haar lekkere taart recepten, maar ook in de verse deegrollen die we maken. Die zitten namelijk kant-en-klaar in hun verpakking met het bakpapier er al omheen! Even uitrollen, gaatjes prikken, het beleg erop en bakken maar.

3. Verras jouw gasten of gezin met dit lekkere recept voor pompoentaart

Een hartige taart bakken is ook supermakkelijk voor als je bezoek krijgt. Je kunt de voorbereidingen van tevoren doen en gezellig mee borrelen als de gasten aankomen. Als het bijna etenstijd is, hoef jij de hartige taart alleen nog even in de oven te schuiven. Superlekker én simpel! Met Tante Fanny’s bakrecepten voor taart zorg jij voor een lekkere en gezonde verrassing voor jouw gasten of gezin. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze heerlijke pompoentaart? Ons quiche- en taartdeeg is vegan, dus geschikt voor iedereen! Het is een goede basis voor makkelijke en gezonde taartrecepten en maakt een taart bakken super simpel.

We zijn benieuwd welke hartige taart jij zelf gaat maken! Staat jouw taart er niet tussen? In ons gratis quiche receptenboekje vind je nog veel meer lekkere taart recepten van Tante Fanny!