Recept: Quiche met zuurkool - Tante Fanny

Quiche met zuurkool en ham

0 / 5
(0 Beoordelingen)
vega logo
  • ca. 35 min.
  • 200° C
  • 180° C
  • ca. 30 min.

Ingrediënten Voor 1 quiche:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 200° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de instructie op de verpakking voorbereiden.

  2. Stap 2

    Ham, zuurkool, eieren, slagroom en bieslook mengen en met zout, peper en nootmuskaat op smaak brengen.

  3. Stap 3

    Deeg met het meegerolde bakpapier uitrollen en met het bakpapier in de quichevorm leggen. Met het overhangende deeg de rand versterken. Het mengsel over de deegbodem verdelen.

  4. Stap 4

    Quiche onderin de oven in ca. 35 min. goudbruin bakken. Na het bakken met bieslook bestooien.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.