Gerechten bij BBQ

De verschillende deegsoorten van Tante Fanny zijn uitstekend geschikt voor het bereiden van gerechten voor bij een gezellige BBQ met familie en vrienden. Maak bijvoorbeeld een lekkere pizza, die je vlak voor de barbecue lekker warm uit de oven haalt. Maar er zijn veel meer soorten deeg waarmee je heerlijke gerechten voor bij de BBQ maakt.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Maak eenvoudig de lekkerste gerechten voor bij de BBQ

Zou je ook graag eens originele gerechten voor bij de BBQ willen serveren? Eens iets anders dan stokbrood met kruidenboter en andere smeersels? Maak met de lekkere deegsoorten van Tante Fanny verschillende originele en lekkere gerechten. Hiervoor kun je onze recepten gebruiken, waarin alles stap voor stap duidelijk wordt uitgelegd. Met de filmpjes waarin alles wordt voorgedaan, is het voor iedereen mogelijk om de lekkerste gerechten bij de BBQ te serveren.

Gratis receptenboekjes

BBQ

Lees alles over de mogelijkheden van onze producten

Wil je meer weten over onze verschillende soorten deeg en wat je ermee kunt maken? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte van onze nieuwe producten en aantrekkelijke acties. Zo kun je extra voordelig genieten van heerlijke ingrediënten die je gebruikt bij de lekkerste gerechten voor bij de BBQ.

Andere bezoekers bekeken

hartige hapjes | hartige quiche | hartige taart