Hartige taart met pompoen

Natuurlijk kun je een hartige taart het hele jaar door eten, maar zo’n taart met pompoen is in de herfst extra lekker. Hou je van kaas? Maak je hartige taart met pompoen dan extra lekker met bijvoorbeeld ricotta, feta of geitenkaas en geniet van de heerlijke smaken van het seizoen! Met ons verse quiche- en taartdeeg, dat makkelijk te gebruiken is, is het maken van zo’n lekkere hartige taart heel eenvoudig. Doordat het deeg al op het bakpapier opgerold is, is het heel eenvoudig uit te rollen en kan het zo de oven in. Het deeg plakt niet aan elkaar en je hebt geen gedoe met bakpapier.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Welke variant van de hartige taart met pompoen ga jij maken?

Een hartige taart met pompoen is typisch zo’n gerecht dat je heel eenvoudig naar eigen smaak aan kunt passen. Hou je van kazen als feta en geitenkaas, dan kun je daar zeker een lekkere hartige taart mee maken. Ook is het lekker om verschillende andere groenten in je hartige taart met pompoen te verwerken. Heb je behoefte aan inspiratie? Download dan een van onze gratis receptenboekjes, of kies voor een van onze seizoenskalenders, waarin je gemakkelijk kunt terugzoeken welke producten er in dit seizoen op zijn lekkerst zijn. Hiervan maak je dan een heerlijke quiche. De herfst is bijvoorbeeld hét seizoen voor een heerlijke hartige taart met pompoen, feta en geitenkaas, maar ook voor de andere seizoenen bieden onze kalenders en receptenboekjes veel inspiratie. En met de kant-en-klare degen van Tante Fanny is dat een fluitje van een cent! Zeker ook door de handige filmpjes die je bij ieder recept en op Youtube vindt. Hierin leggen wij de recepten duidelijk uit.

Gratis receptenboekjes

Pizza chicken bbq

BBQ

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Heb je nog vragen? Je vindt sowieso meer informatie in onze nieuwsbrief, en uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier. Wij staan graag voor je klaar. Heb je een horecaonderneming en wil je onze heerlijke verse degen graag gebruiken om je gasten te verwennen met de lekkerste baksels, zoals de hartige taart met pompoen, feta en geitenkaas? Kijk dan ook eens bij onze verse degen speciaal voor de gastronomie.

Andere bezoekers bekeken

herfstquiche | herfstrecepten | knakworstjes in bladerdeeg