Hartige taart

Een hartige taart kan je met verschillende ingrediënten combineren. Kies bijvoorbeeld voor een hartige taart met spinazie, zalm en pijnboompitten. Van deze hartige taart kan je genieten tijdens het avondeten of met de lunch. Door het in stukjes te snijden kan je het ook serveren bij een borrel aan gasten. Ben je vegetariër of eet je het liefste vis? Wat je wensen ook zijn, de verse degen van Tante Fanny bieden eindeloze combinatiemogelijkheden.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Combineer verschillende ingrediënten en maak een originele hartige taart

Voor het maken van een hartige taart kan je verschillende deegsoorten gebruiken. Zo is zowel het Verse Bladerdeeg als het Verse Quiche- & Taartdeeg zeer geschikt voor het maken van een hartige taart. Deze degen zijn beide veganistisch en ook geschikt voor iedereen die lactosevrij eet. Wil een hartige taart met verschillende groenten als broccoli, spinazie, prei of asperges? Combineer deze groenten met kazen als brie of roquefort voor een originele uitvoering.

Gratis receptenboekjes

Spinazietaart Tante Fanny

Zalmpreitaart Tante Fanny

Kies jouw favoriete recept

Tante Fanny helpt je graag bij het vinden van een heerlijk recept voor een hartige taart. Bestel het gratis receptenboekje online en krijg een flinke portie inspiratie thuis gestuurd. Schrijf je daarnaast in voor de nieuwsbrief en wordt met regelmaat op de hoogte gehouden van nieuwe recepten en tips. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag verder.

Andere bezoekers bekeken

hartige taart bakken | hartige taart met pompoen | herfstquiche