Leuke herfstrecepten

Wil je iets lekkers maken met verse seizoensproducten en ben je daarom op zoek naar leuke herfstrecepten? Neem dan een kijkje in de keuken van Tante Fanny. Online en in onze receptenboekjes vind je de leukste recepten voor gerechten met heerlijk warme smaken. Ideaal om bij op te warmen na een frisse boswandeling of gewoon op gure, koude herfstdagen.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Welke leuke herfstrecepten ga jij maken?

Bij gerechten die lekker zijn in het najaar denk je misschien aan gerechten met wild, of met ingrediënten met warme smaken zoals bospaddenstoelen. Maar er zijn nog veel meer opties mogelijk als je leuke herfstrecepten wilt maken. Ga bijvoorbeeld voor iets lekkers met pompoen. Veel mensen denken dat het verwerken van pompoen in gerechten moeilijk is, maar Tante Fanny laat je zien dat het juist verrassend eenvoudig is! Met het juiste mes is de pompoen eenvoudig te snijden. Zo zet je ook op koude herfstdagen iets lekkers op tafel. Zoek je meer inspiratie voor een lekker recept om klaar te maken op een gure herfstdag? Bekijk dan onze filmpjes op Youtube of neem een kijkje op onze Facebook- Instagram of Pinterestpagina.

Gratis receptenboekjes

Blog: stevige kost - Tante Fanny

BLog: herfstgerechten met vers deeg op rol - Tante Fanny

Bestel onze receptenboekjes

Heb je er zin in gekregen om de keuken in te duiken en aan de slag te gaan met onze leuke herfstrecepten? Bestel dan een van onze receptenboekjes of seizoenskalenders voor nog meer inspiratie. Heb je algemene vragen over onze verschillende soorten deeg? Dan kun je die gemakkelijk stellen door ons contactformulier in te vullen.

Andere bezoekers bekeken

paasbrunch | paasbrunch idee | paasbrunch recepten