Paasbrunch

Tante Fanny heeft alle producten in huis om een perfecte paasbrunch zelf te kunnen maken. Wij maken ons deeg met veel passie en dit proef je. Gebruik deeg als basis voor verschillende hartige en zoete gerechten en gebakjes. Zo zet je een professionele paasbrunch op tafel en verras je iedereen.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Combineer verse ingrediënten met onze degen voor een overheerlijke paasbrunch

De lekkerste degen van Tante Fanny zijn zeer geschikt om te combineren met verse ingrediënten. Ben jij een echte zoetekauw? Gebruik fruit, kaneel en slagroom om de heerlijkste taartjes voor tijdens de paasbrunch zelf te maken. Kunnen wij je ‘s nachts wakker maken voor hartige hapjes, pizza of quiches? Combineer de degen van Tante Fanny met asperges, eieren of courgette en prikkel jouw smaakpapillen. Ook voor iedereen die zichzelf geen keukenprins of -prinses noemt, zijn onze degen zeer geschikt.

Doe de nodige inspiratie op

Bekijk onze website voor inspiratie of kies jouw favoriete recept uit. Je kan kiezen uit 250 verschillende recepten. Door de grote diversiteit van recepten vind je gegarandeerd het recept dat aansluit bij jouw wensen en die van jouw gasten. Met een beetje hulp kan je een paasbrunch zelf maken zoals menig professioneel restaurant ook zou doen.

Gratis receptenboekjes

Recept: paashaasjes van bladerdeeg met pasta - Tante Fanny

Paascroissantjes Tante Fanny

Bestel het gratis receptenboekje

De degen van Tante Fanny zijn vers en zijn daarom extra lekker. Bestel online het gratis Tante Fanny receptenboekje zodat je het hele jaar inspiratie op kan doen. Wil je graag op de hoogte blijven van tips en nieuwe recepten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontdek alle mogelijkheden. Je mag altijd contact met ons opnemen wanneer je vragen hebt. Wil je graag meer weten over de verkooppunten van onze verse degen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Andere bezoekers bekeken

paasbrunch idee | paasbrunch recepten | paasdiner