Paasdiner

Voor de origineelste paasdiner recepten ben je bij Tante Fanny aan het juiste adres. Met ruim 250 verschillende recepten helpen wij je graag met het opdoen van voldoende inspiratie. Combineer de degen met verschillende verse ingrediënten. Kies uit hartig of zoet en maak een paasdiner dat goed op het menu van menig restaurant zou staan.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Maak een geslaagd paasdiner met de lekkerste recepten

Wat is nou leuker dan jouw familie, vrienden of geliefde verrassen met een geslaagd paasdiner? Met onze recepten maak je de lekkerste gerechten. Tante Fanny maakt met veel liefde de lekkerste degen. Dit proef je aan de heerlijke smaak. De degen zijn super vers en klaar voor gebruik. Hierdoor kan iedere keukenprins of -prinses de lekkerste gerechten op tafel zetten. Kies uit degen als:

  • Quiche- en taartdeeg
  • Flammkuchendeeg
  • Pizzadeeg
  • Bladerdeeg

Tante Fanny heeft verschillende recepten bedacht waarbij deze heerlijke degen gebruikt worden. Kies uit maar liefst 250 verschillende gerechten en maak een heerlijk paasdiner. Gebruik verse zoete ingrediënten als mango, aardbei of peer en maak de lekkerste zoeten recepten. Of kies uit hartige recepten voor het paasdiner waarbij ei, asperge of tomaat gebruikt worden.

Gratis receptenboekjes

Recept: paashaasjes van bladerdeeg met pasta - Tante Fanny

Paascroissantjes Tante Fanny

Laat je op de hoogte brengen van nieuwe recepten

Om op de hoogte te blijven van nieuwe gerechten schrijf je jezelf in voor de nieuwsbrief. Zo ontvang je met regelmaat inspiratie zodat je ook na de paasdagen de lekkerste gerechten kan maken. Wil jij het gratis Tante Fanny receptenboekje ontvangen? Bestel deze dan simpel en snel via de website. Heb je nog vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op door een contactformulier in te vullen.

Andere bezoekers bekeken

paaslunch | paasmenu | paasontbijt