Paasmenu

Stel een origineel paasmenu samen uit de 250 recepten van Tante Fanny. In deze recepten worden de verschillende degen gebruikt. Kies uit bladerdeeg, quiche- en taartdeeg, flammkuchendeeg of pizzadeeg. Met onze degen zijn zowel de lekkerste zoete als hartige gerechten te maken. Stel een paasmenu samen dat al uw gasten verrast.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Verras je familie, vrienden of geliefde met een heerlijk paasmenu

Tante Fanny heeft de producten in huis om een perfect paasmenu op te kunnen stellen. Onze degen worden met veel liefde gemaakt en dat proef je. Combineer de degen met de lekkerste verse ingrediënten. Gaat jouw voorkeur uit naar een paasmenu met zoete gerechten? Met ingrediënten als vers fruit, slagroom en kaneel maak jij de lekkerste gebakjes om jouw familie, vrienden of geliefde te trakteren. Of kies voor hartig. Zalm, asperges en courgette zijn voorbeelden van ingrediënten die in combinatie met onze heerlijke degen perfect zijn voor tijdens de paasdagen. Natuurlijk smaken deze gerechten na Pasen nog steeds heerlijk en kan je het hele jaar door genieten van de degen van Tante Fanny.

Gratis receptenboekjes

Recept: paashaasjes van bladerdeeg met pasta - Tante Fanny

Paascroissantjes Tante Fanny

Doe inspiratie op

Dankzij de grote diversiteit van recepten vind je zonder probleem de perfecte recepten voor een heerlijk paasmenu. Bestel online het gratis Tante Fanny receptenboekje en doe de nodige inspiratie op. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe recepten en producten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door een contactformulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Andere bezoekers bekeken

paasontbijt | paasrecepten | pizza barbecue