Pizza barbecue

Ook een pizza is heerlijk om als extraatje bij je barbecue te serveren. Nu horen we je denken: “Een pizza bij de barbecue, dat is toch veel te veel eten?” Toch zijn pizza’s ideaal als bijgerecht, omdat je deze uitstekend in stukjes kunt snijden. Dit geldt trouwens ook voor soortgelijke gerechten zoals quiches en flammkuchen. Nog een voordeel van dit soort gerechten is dat ze  eenvoudig naar ieders smaak aan te passen zijn. De variatie is namelijk eindeloos. Wil jij ook eens variëren met bijvoorbeeld een lekkere pizza tijdens de barbecue? Dan moet je zeker een van de verschillende soorten pizzadeeg van Tante Fanny eens proberen. Hiermee maak je de lekkerste pizzabodems, die je vervolgens belegt met alles dat jij lekker vindt!

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Wat voor pizza voor bij de barbecue ga jij bakken?

Wanneer er wordt gesproken over “verschillende soorten pizza’s”, denken de meeste mensen aan pizza’s met verschillende soorten beleg. Maar ook met het deeg voor de pizzabodem kun je uitstekend variëren. Voor welk pizzadeeg kies jij? Een greep uit de mogelijkheden:

Gratis receptenboekjes

Pizza chicken bbq

BBQ

Maak gebruik van onze lekkere en eenvoudige recepten

Wanneer je graag een pizza tijdens de barbecue zou willen serveren, dan zijn er verschillende opties. Kies een van onze lekkere en eenvoudige recepten, die voor iedereen makkelijk te maken zijn. Dat wordt nog eenvoudiger door de toegevoegde filmpjes, waarin alles duidelijk wordt uitgelegd en voorgedaan. Wil je meer informatie en tips om jouw pizza voor bij de barbecue extra lekker te maken? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Andere bezoekers bekeken

pizza toppings | plaatpizza | pompoen bladerdeeg