Quiche met appel

Wil je eens iets bijzonders klaarmaken voor het avondeten, maak dan eens een quiche als hoofdgerecht, of een taart met appel als toetje. Wij hebben ook hoofdgerechten met appel. Het is misschien even wennen, maar onze camembert galette met appel is echt super lekker! Hiervoor gebruik je ons heel eenvoudig te gebruiken quiche- en taartdeeg en verder nog heerlijke andere verse ingrediënten en kruiden.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Een overheerlijke quiche of een taart met appel is zeer eenvoudig te maken

Het lijkt misschien een culinair hoogstandje, maar een quiche met verse groenten of een taart met appel is zo gemaakt. Het scheelt al heel veel dat je hiervoor ons verse quiche- en taartdeeg kunt gebruiken. Dit deeg is kant-en-klaar en is al opgerold op bakpapier. Hierdoor kun je het zo uitrollen, beleggen en bakken. Het uitrollen gaat ook heel eenvoudig, zonder dat het deeg aan elkaar plakt. Ook hoef je niet te stoeien met bakpapier, dat steeds weer inrolt voordat je het deeg erop kunt leggen.

Gratis receptenboekjes

Pizza chicken bbq

BBQ

Heb je vragen? Vul ons contactformulier in!

Heb je vragen of heb je inspiratie nodig? Voor het antwoord op al je vragen kun je ons contactformulier invullen, dan beantwoorden wij je vragen zo snel mogelijk. Heb je meer inspiratie nodig, bestel dan een van onze leuke receptenboekjes, zodat je kunt bakken met verse seizoensproducten. Zo heb je altijd genoeg inspiratie! Toch nog meer inspiratie nodig? Kijk dan op ons Youtubekanaal of bezoek een van onze social media pagina’s.

Andere bezoekers bekeken

quiche met pompoen | quiche pasen | recept hartige taart