Quiche met pompoen

Een quiche met pompoen is het ultieme herfstrecept. Warm hem na een frisse boswandeling op met de heerlijk warme smaak van pompoen, die je uitstekend kunt combineren met andere ingrediënten in een quiche. Zo kun je eindeloos variëren. Verschillende soorten kaas passen er uitstekend bij, of groenten als ui en tomaat. Maar wist je dat ook verschillende vleessoorten zoals kip heerlijk zijn in je quiche? Pompoen combineert namelijk uitstekend met de stevige structuur van vlees. Het is helemaal lekker als je je quiche met pompoen voorziet van heerlijke kruiden zoals rozemarijn, een teentje knoflook of tijm.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Het bakken van je quiche met pompoen is een eitje

Heb je er ook zin in gekregen om je eigen quiche met pompoen te bakken? Dan helpt Tante Fanny je graag. Met ons verse quiche- en taartdeeg wordt het maken van quiche een eitje. Het deeg is kant-en-klaar en je kunt het gemakkelijk uitrollen dankzij de handige verpakkingsmethode. Het deeg is namelijk opgerold op bakpapier, zodat je het deeg eenvoudig uitrolt en je het alleen nog maar hoeft te beleggen. Het deeg plakt niet aan elkaar en je hebt geen gedoe met bakpapier dat steeds inrolt.

Gratis receptenboekjes

Pizza chicken bbq

BBQ

Doe inspiratie bij ons op

Als je een quiche met pompoen of iets anders lekkers wilt maken, doe je bij ons veel inspiratie op. Online vind je veel verschillende recepten. Of bestel een van onze leuke receptenboekjes met de meest eenvoudige en verrassende recepten. Voor nóg meer inspiratie schrijf je je in voor onze nieuwsbrief of bezoek je onze Facebookpagina of ons Instagramaccount. Heb je nog vragen? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier. Dan beantwoorden we je vraag zo snel mogelijk.

Andere bezoekers bekeken

quiche pasen | recept hartige taart | recepten met appels